суботу, 28 листопада 2015 р.

Як ми грали в "Грінвіч"

25.11.2015 відбулась всеукраїнська гра "Грінвіч". В початковій школі гру провели вчителі Валентина Каширна і Діана Оковита. В гімназії найбільшу кількість учнів залучили Ганна Дудіч, Наталія Ткаченко, Оксана РомащенкоНаталія Лисенко і Інна Яковцева. Пропоную переглянути слайд-шоу про те, як ми грали в "Грінвіч".
 

7 коментарів:

  1. Шановна Ганно Вікторівно, гра була дійсно цікава. З нетерпінням чекаємо на результати. Із задоволенням хотіли б взяти участь в інших конкурсах знавців англійської мови! Вітя і Катя 8-В клас.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Любі діти, рада, що вам сподобалось! Незабаром буде відбуватись конкурс Puzzle. Сподіваюсь, ви також в ньому візьмете участь.

      Видалити
  2. Дякуємо за гру! Дітям дуже сподобалось.Вони з нетерпінням будуть очікувати результати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Інно Олексіївно. Завжди приємно, коли колектив працює, як єдиний організм!

      Видалити
  3. Валентина Каширна29 листопада 2015 р. о 11:01

    Участь в подібних конкурсах завжди стимулює інтерес учнів до вивчення іноземних мов. 54 молодших школярика нашої "Гармонії" з великим задоволенням взяли участь у кокурсі "Greenwich". На фото бачимо, як зосереджено та відповідально процюють вони над завданнями. Дякую Ганні Вікторівні за чудове слайдшоу! Чекаємо на "Puzzle"!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Валентино Анатоліївно за коментар і за те, що Ви так активно залучаєте учнів початкової школи до англомовних конкурсів.

      Видалити
  4. Так, справді, Валентина Анатоліївна зацікавлює, заохочує та вдало організовує різні конукрси для малечі.

    ВідповістиВидалити