понеділок, 25 вересня 2017 р.

І Всеукраїнський STEM-фестиваль

23 вересня 2017 р. на базі Кіровоградського обласного центру дитячо-юнацької творчості та на території Козацького острову був проведений І Всеукраїнський STEM-фестиваль. Цей фестиваль ставив перед собою за мету зацікавити сучасною наукою широку аудиторію, розвинути здібності дітей та підлітків в різних сферах STEM-освіти, підтримати інтерес до цікавих технічних напрямків.
STEM-фестиваль проводився за підтримки ДНУ "Інститу модернізації змісту освіти" (м. Київ), ГО "Соціальна Справедливість", Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.
Учасники мали змогу ознайомитияь з актуальними напрямка розвитку STEM-освіти:
- інтеграція – сутність поняття, як освітнього процесу, новації, дідактичного принципу НУШ;
- інтегровані шкільні STEM-проекти: успішні історії;
- інтегровані STEM-проекти у позашкільній освіті.
Відкриття "Марафону STEM-уроків" розпочалося з привітання учасників Василашко Іриною Павлівною, завідувача сектору підготовки вчителів STEM-освіти, відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» (м. Київ).
Педагоги гімназії ім. Т. Шевченка поділились з учасниками фестивалю досвідом впровадження елементів STEM-освіти в навчально-виховний процес.
Гвардіонова О.В. - заступник директора з початкової школи (теоретична частина) та  Кучеренко С.С. - учитель початкових класів (практична частина) виступили з доповіддю-демонстрацією «РЕАЛІЗАЦІЯ STEM-ПІДХОДІВ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ. ЗАХОПЛЮЮЧА МАТЕМАТИКА З LEGO».
Дудіч Г.В. - заступник директора з навчально-виховної роботи (теоретична частина) та Єрьоменко О.Г. - учитель початкових класів (практична частина) виступили з доповіддю
«ЯК СПЛАНУВАТИ УСПІШНИЙ ШКІЛЬНИЙ STEM-ПРОЕКТ: МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПРОЕКТ «ЯБЛУКО» ТА МІЖНАРОДНІ STEM-ПРОЕКТИ SCIENTIX» та продемонстрували STEM-досліди з яблуками.
Закладна А.Л. - учитель географії продемонструвала фрагмент уроку на тему «ВУЛКАНИ» з використанням доповненої реальності в програмі Quiver і планшетів.
 
















1 коментар:

  1. Здравствуйте!

    Ищу учителя математики который бы смог мне помочь разработать стратегию выишраша в лотерею купить билет powerball http://localotto.com/ru/%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D1%82%D1%8C%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D1%8B%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD/powerballusa может быть Вы можете подсказать какой учитель может это сделать?

    ВідповістиВидалити