вівторок, 29 листопада 2016 р.

Майстер-клас для педагогів стажистів, які викладають іноземні мови

12 жовтня 2016 року на базі гімназії ім. Т. Шевченка було проведено майстер-клас для педагогів стажистів, які викладають іноземні мови, з проблеми «Мультимедійні навчальні проекти на уроках англійської мови як ефективний засіб розвитку навичок XXI століття». Керівники: Таран І.М., методист ЦМСПС та Дудіч Г.В., учитель англійської мови гімназії ім. Т. Шевченка. Молоді педагоги міста подивились і проаналізували три фрагменти уроків з елементами проектної діяльності та з використанням ІКТ: урок Каширної В.А. в 4-му класі на тему «Наші вподобання», урок-екскурсію по шкільному музею Тараса Шевченка, яку провели учні 10 класу під керівництвом Яковцевої І.О. та урок Дудіч Г.В. у 8-му класі на тему "Пам'ятки архітектури України". Молоді вчителі побачили використання таких сучасних засобів навчання, як інтерактивна дошка, смарт-ТВ, окуляри віртуальної реальності, застосунки Sway, Nearpod, Prezi. 
Дудіч Г.В. розповіла вчителям-стажистам про мультимедійні навчальні проекти на уроках англійської мови як ефективний засіб розвитку навичок ХХІ століття, зокрема про освітню мережу PenPal Schools, Харченко І.В. та Ромащенко О.А. ознайомили з особливістю організації навчальних проектів e-Twinning i e-Pals, Ткаченко Н.Г. розповіла про організацію учнівських інтернет-конференцій в рамках міжнародного проекту "Face to Faith"
Майстер-клас сприяв адаптації вчителів - стажистів, підвищив фаховий рівень вчителів іноземної мови з питань застосування методу проектів, спонукав педагогів до самоосвіти.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар