четвер, 9 червня 2016 р.

The 2016 Shakespeare Competition from Macmillan.

Під час літньої мовної практики вчителі Олена Колот та Ганна Дудіч поєднали зарубіжну літературу і англійську мову і залучили учнів 8-В класу до участі в міжнародному конкурсі від видавництва Макміллан "The 2016 Shakespeare Competition". З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://www.macmillanreaders.com/creative-competition 
В перший день роботи над проектом Олена Володимирівна провела вхідне тестування, щоб дізнатись, що учням відомо про видатного драматурга і запропонувала учням переглянути навчальне відео, в якому розповідається про загадку Шекспіра.
 

Наступні кілька днів ми перечитували улюблені твори Шекспіра і дивились цікаву екранізацію "Ромео і Джульєтти" на сучасний лад.
Сьогодні учні здійснили віртуальну екскурсію по Стретфорду-на-Ейвоні, побачили школу, в якій вчився Шекспір і дім, в якому він жив, відвідали вулицю в Лондоні, де раніше розташовувався театр "Глобус", виконали інтерактивні завдання до навчального відео.
 
 
 
За допомогою додатку Shakespeare's Globe 360 ми показали учням 3-D модель Шекспірівського театру "Глобус".
Наступний крок - обрати епізод з улюбленої п'єси Шекспіра і приступити до виконання творчого конкурсного завдання - уявити, що події Шекспірівських п'єс відбуваються в сучасному світі і написати статтю в газету, взявши за основу улюблений епізод. Всі завдання і посилання вчителі розмістили в Google Class, отже, учні, які були відсутні, можуть долучитись до проекту.
 

2 коментарі:

  1. Дякую за посилання. Ви - молодці, так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, пані Наталіє, за високу оцінку нашої педагогічної діяльності!

      Видалити