четвер, 24 вересня 2015 р.

Інноваційний освітній проект «Розквіт»

23 вересня 2015 р. Валентина Каширна взяла участь у роботі творчої групи вчителів філологічного та математичного напрямків  (в рамках впровадження інноваційного освітнього проекту «Розквіт»). Засідання відбувалось у відділі іноземних мов ОУНБ ім. Д.Чижевського.
 Під час засідання було розглянуто наступні питання:
- особливості організації навчально-дослідницької діяльності учнів на уроках іноземної мови. ІКТ як інструмент для розвитку навчально-дослідницьких умінь учнів. Живіцька С.Ю., методист ЦМСПС.
- формування навичок навчально-дослідницької діяльності учнів підліткового віку в контексті послідовності та системності на уроках  світової літератури. Романовська Н.І., методист ЦМСПС.
- ознайомлення з новинками методичної літератури щодо проблеми творчої групи. Сучасні інструменти для вчителя. Безкоровайна О.М., методист ЦМСПС.

Також був проведений тренінг "Моделювання фрагментів уроків в OneNote та Sway, які формують дослідницькі вміння учнів, шляхом впровадження технологій в освітню діяльність". Калюжна М.В., сертифікований учитель Майкрософт, вчитель англ. мови НВК "Кіровоградський Колегіум"

Немає коментарів:

Дописати коментар