неділю, 12 червня 2016 р.

"Олімпус"

Нарешті маємо результати позапрограмної всеукраїнської предметної олімпіади "Олімпус" ВЕСНЯНА СЕСІЯ з англійської та німецької мови. "Олімпус" з німецької мови організувала і провела Оксана Любчич. Дев'ятеро учнів отримали дипломи лауреатів і книгу в нагороду, 16 - дипломи лауреатів, інші - дипломи учасників. В англомовному "Олімпусі" взяли участь учні Валентини Каширної, Ванди Левченко, Наталії Лисенко, Ганни Дудіч, Наталії Ткаченко. Двоє учнів отримали дипломи лауреатів і книгу в нагороду, двоє інших дипломи лауреатів. Вітаємо лауреатів і учасників, дякуємо вчителям!
 
 
 

четвер, 9 червня 2016 р.

The 2016 Shakespeare Competition from Macmillan.

Під час літньої мовної практики вчителі Олена Колот та Ганна Дудіч поєднали зарубіжну літературу і англійську мову і залучили учнів 8-В класу до участі в міжнародному конкурсі від видавництва Макміллан "The 2016 Shakespeare Competition". З умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням http://www.macmillanreaders.com/creative-competition 
В перший день роботи над проектом Олена Володимирівна провела вхідне тестування, щоб дізнатись, що учням відомо про видатного драматурга і запропонувала учням переглянути навчальне відео, в якому розповідається про загадку Шекспіра.
 

четвер, 2 червня 2016 р.

ABC party in our himnazia.

My dear colleagues Valentyna Kashyrna and Diana Okovyta made a great ABC party for elementary school students. I'm so proud of you, my friends!

GREENWICH

25 листопада 2015 року учні нашої початкової школи "Гармонія" взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови "Greenwich". Нещодавно надійшли результати. Маємо золоті сертифікати, срібні та бронзові! Кожен учасник отримав сетифікат та невеликий подарунок! Подяка Валентині Каширній за кропітку роботу з підвищення мотивації до вивчення англійської мови серед молодших школярів.
   

Professional development (part 2)

Check out these new certificates from PD webinars awarded to Valentyna Kashyrna! I am really proud of you, my dear colleague! This is a great example of a true life-long learner.